Vakuudettomalla kulutusluotolla tarkoitetaan lainaa, jossa lainaajalla ei tarvitse olla omaisuutta tai henkilöä turvaamaan lainansa takaisinmaksua. Luotonmyöntäjät tekevät lainapäätöksen hakijan taloudellisten edellytysten perusteella.

Vakuudettomia kulutusluottoja tarjoavat monet pankit sekä rahoitusyhtiöt. Pankkien myöntämät vakuudettomat viiden tonnin kulutusluotot ovat pääsääntöisesti joustoluottoja eli ne ovat jatkuvia kulutusluottoja, eivätkä niin sanottuja kertalainoja. Pankista myönnettävä joustoluotto on kuitenkin yleensä edullisempi ratkaisu kuin netissä toimivan rahoitusyhtiön kertaluotto tai joustoluotto. Sinun kannattaakin aina ensimmäisenä kysyä joustoluottoa omasta pankistasi, ennen kuin haet lainaa joltakin netistä toimivalta rahoitusyhtiöltä.

Jos tarvitset kuitenkin ainoastaan viiden tuhannen euron kertalainaa, etkä jatkuvassa käytössä olevaa joustoluottoa, niin netistä löytyy lainalle useita hy

viä vaihtoehtoja. Kilpailun kiristyessä myös rahoitusyhtiöiden korkoprosentit ovat tippuneet varsin kilpailukykyiselle tasolle. Myös Suomen lainsäädäntö estää kohtuuttomien korkojen ja kulujen vaatimisen. Listaamme tähän nyt muutaman hyvän vaihtoehdon, josta sinulla on mahdollisuus hakea 5000 euron vakuudeton kulutusluotto. Saat rahat tilille heti.

5000 euron kulutusluotto ilman vakuuksia
Vakuudettomat viiden tonnin kulutusluotot ovat näppärä keino paikata arjen rahahaasteita. Muista vertailla lainapaikkoja ennen valintaasi!

Freedom rahoitusVakuudettomat 5000 euron kulutusluotot

Freedomrahoitus tekee yhteistyötä yli kymmenen tunnetun pankin ja rahoitusyhtiön kanssa. Kaikki yrityksen luotonmyöntäjäyhteistyökumppanit myöntävät vakuudettomia kulutusluottoja. Freedomrahoitus ei siis itsessään myönnä lainaa, vaan se kilpailuttaa ja vertailee lainat puolestasi, vastuullisten ja luotettavien lainapalveluiden kesken.

Palvelun kautta voi hakea lainaa jokainen yli 20 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Hakijalla on oltava puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainaa voi hakea 500 – 50 000 euron väliltä ja lainalle saa maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Lainan voi maksaa takaisin myös nopeammin, ilman lisäkuluja.

 • Ikäraja 20 vuotta
 • Lainaa ilman vakuuksia
 • Lainasumma 500 – 50 000 euroa
 • Laina-aika 1 – 15 vuotta
 • Ilmainen lainojen kilpailutus

  Netistä lainaamisesta on tullut kannattavaa

Fixura.fi

Fixura.fi on Suomen ensimmäinen vertaislainoja tarjoava palvelu. Vertaislainalla tarkoitetaan lainaa yksityishenkilöiden välillä. Kaikki lainat tulevat siis yksityishenkilöiltä, etkä ole tekemisissä pankkien tai rahoitusyhtiöiden kanssa.

Fixuran kautta voi hakea lainaa 1000 – 10 000 euron väliltä ja lainalle saa maksuaikaa 24 – 60 kuukautta. Palvelu poikkeaa muista lainapalveluista siten, että hakija voi määrittää lainalleen itse haluamansa korkoprosentin. Korkoprosentin voi valita 6 – 27% väliltä ja lainat ovat usein muita lainapalveluita edullisempia.

Lainahakemuksen jättäminen on maksutonta ja lainaa voivat hakea kaikki 21 – 65 vuotiaat Suomen kansalaiset.

Lainan myöntämisen ehtona on, että hakija asuu vakituisesti Suomessa ja hän on hoitanut raha-asiansa hyvin, eikä hänellä ole maksuhäiriömerkintöjä.

 • Edullinen vertaislaina
 • Lainaa 1000 – 10 000 euroa
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Laina-aika 2 – 5 vuotta

Ostosraha.fi

Ostosraha myöntää vakuudetonta kulutusluottoa viiteen tuhanteen euroon saakka. Lainaa myönnetään 20 – 75 vuotiaille  henkilöille, jotka ovat oikeustoimi- ja luottokelpoisia. Lainahakemuksen täyttäminen on ilmaista ja lainapäätöksen saa noin 15 minuutissa. Lainan takaisinmaksuajan voi valita 12 – 72 kuukauden väliltä.

Ostosraha ilmoittaa kaikki lainasta aiheutuvat kulut ja korot rehellisesti, eikä piilokuluja ole. Palvelun tarjoama kertalaina on hieman kalliimpi kuin esimerkiksi FreedomRahoituksen tarjoama laina, mutta mikäli tarvitset lainaa nopeasti tilille, niin ostosraha on varma valinta, sillä he lupaavat rahat tilille alle 15 minuutissa.

 • Lainaa 400 – 5000 euroa
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Lainapäätös 15 minuutissa
 • 12 – 72 kuukauden maksuaika

Yläpuolella on siis listattuna mielestämme parhaimmat lainapalvelut, joiden kautta vakuudettomat 5000 euron kulutusluotot kannattaa hakea. Kaikkien lainapalveluiden ehtona on ainoastaan säännölliset kuukausitulot sekä puhtaat luottotiedot ilman maksuhäiriömerkintöjä. Lainahakemukseen tarvitset myös verkkopankkitunnuksiasi.

Freedomrahoituksen lisäksi sinun kannattaa katsoa myös muut lainanvälityspalvelut kuten, Etua.fi sekä Lendo.fi, molemmat näistä yrityksistä kilpailuttavat lainat kymmenien eri rahoituspalveluiden välillä. Viiden tuhannen euron laina on iso ja pitkällä laina-ajalla siitä varmasti kertyy myös kuluja, joten sinun kannattaa jättää lainahakemukset oikeastaan jokaiseen 5000 euron lainaa tarjoavaan lainapalveluun. Saatuasi kaikki lainatarjoukset sähköpostiisi voit helposti valita niistä sinulle edullisimman vaihtoehdon.

  Ihmiset ovat siirtyneet ottamaan suurempia lainoja kesän jälkeen

Lainahakemusten jättäminen on aina ilmaista ja sopimus astuu voimaan vasta sitten, kun allekirjoitat sen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Samankaltaiset artikkelit