Lainaa hakiessa kannattaa aina vertailla ja kilpailuttaa laina useiden eri pankkien sekä rahoitusyhtiöiden välillä. Kulutusluottojen vertailu kannattaa tehdä erityisesti silloin, kun aletaan puhumaan tuhansien eurojen tai kymmenien tuhansien eurojen suuruisista lainoista. Suurten lainasummien kohdalla jo yhden prosenttiyksikön heitto lainan korossa, tekee merkittävän eron eron eri lainapalveluiden välillä.

Lainatarjousten kilpailutuksen ja vertailun voi tehdä helposti itse listaamalla ylös kaikki kyseistä rahasummaa tarjoavat rahoitusyhtiöt. Tämän jälkeen tarvitsee ainoastaan täyttää ja lähettää lainahakemukset rahoitusyhtiöille ja odottaa lainatarjouksia sähköpostiin, jonka jälkeen tarjouksista voi valita itselle mieluisimman vaihtoehdon.

Lainahakemusten täyttäminen ja lainojen vertailu vie tietysti hieman aikaa, sillä kulutusluottoja sekä tililuottoja tarjoavia yrityksiä on netissä kymmeniä. Vertailussa vie aikaa myös kaikkien lainaan liittyvien ehtojen huolellinen lukeminen.

Täytä hakemus, saat lainaa 5000 euroa heti tilille!

Jos lainavertailu tuntuu sinusta liian vaikealta tai sinulla ei vain yksinkertaisesti ole aikaa siihen, niin voit antaa lainavertailun, jonkin netissä toimivan lainanvälitys palvelun hoidettavaksi. Lainanvälitys palvelut kilpailuttavat ja vertailevat hakemasi lainasumman puolestasi.

Lainanvälitys palvelun käyttäminen toimii täysin samalla tavalla kuin minkä tahansa muun netissä toimivan lainapalvelun käyttö. Täytät ainoastaan yksinkertaisen hakemuksen, johon syötät henkilötunnuksesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä muut tarvittavat

Useita tarjouksia yhdellä lainahakemuksella
Netissä on nykyisin useita palveluita, joiden kautta saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta.

henkilötiedot. Lainasummasta riippuen sinun täytyy tietenkin liittää hakemukseesi myös tarvittavat liitteet, kuten kopio passistasi, tiliotteestasi ja muista tarvittavista asiapapereista.

Jätettyäsi hakemuksen lainanvälityspalvelun nettisivuilla, se lähetetään eteenpäin kymmenille eri lainantarjoajille. Ensimmäiset lainatarjoukset saat sähköpostiisi yleensä jo samana päivänä, mutta yleensä kaikkien lainatarjousten saamiseen menee aikaa noin viikko. Saatuasi kaikki lainatarjoukset sähköpostiisi voit helposti valita niistä sinulle mieluisimman ja edullisimman tarjouksen. Lainanvälitys palvelun käyttö on siis todella helppoa ja saat yhdellä lainahakemuksella monta laintarjousta.

  Ihmiset ovat siirtyneet ottamaan suurempia lainoja kesän jälkeen

Mitä lainanvälitys palveluja on olemassa?Saat yhdella hakemuksella monta lainatarjousta

Yksi tämän hetken suosituimpia lainanvälitys palveluja on Lendo.fi. Lendon yhteistyökumppaneina toimii jo 15 rahoitusyhtiötä sekä pankkia ja lainantarjoajien määrä lisääntyy jatkuvasti. Palvelun kautta voi hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa, jolloin lainan saaminen on huomattavasti helpompaa. Lainaa voi hakea 500 – 40 000 euron väliltä ja maksuaikaa saa 1-15 vuotta.

Lendo myöntää vakuudettonta remonttilainaa, autolainaa sekä kulutusluottoa kaikkiin arjen tarpeisiin. Palvelun kautta voi hakea myös yrityslainaa aina 50 000 euroon saakka. Yrityslainalla täytyy olla takaajana yrityksen vastuuhenkilö, kuten toimitusjohtaja tai hallituksen jäsen.

Toinen erinomainen lainanvälityspalvelu on Freedomrahoitus. Freedomrahoituksen kautta voi hakea lainaa 50 000 euroon saakka. Freedomrahoituksen yhteistyökumppaneina on useita luotettavia pankkeja sekä rahoitusyhtiöitä, kuten CashBuddy, epikavippi, Svea Ekonomi, Resurs Bank, Nordax Bank, BankNorwegian, Santander, Collector Bank, Halino, Lainaamo, Credento ja BigBank.

FreedomRahoitus tarjoaa asiakkailleen myös henkilökohtaisen ja ilmaisen lainaneuvojan, joka auttaa lainaan liittyvissä asioissa.

Vertaislaina

Lainaa voit hakea myös vertaislainaamalla, eli lainaamalla rahaa yksityisiltä sijoittajilta. Vertaislainaamalla sinun ei tarvitse olla tekemisissä pankkien tai rahoitusyhtiöiden kanssa, vaan lainaat rahaa ihan tavallisilta ihimisiltä.

Vertaislaina on hyvä vaihtoehto normaaleille pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainoille, sillä vertaislaina on usein edullisempi ratkaisu kuin normaali kulutusluotto tai joustoluotto.

Vertaislaina palvelun käyttäminen on todella yksinkertaista. Sähköisen lainahakemuksen täyttämiseen menee ainoastaan muutama minuutti, jonka jälkeen saat yksityisen lainatarjouksen, jonka voit hylätä, hyväksyä tai jäädä odottamaan parempaa tarjousta. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen rahat siirretään tilillesi jopa tunnissa.

Yksi erinomainen vertaislainapalvelu on Fellow Finance, jonka kautta tavoitat yhdellä lainahakemuksella kymmeniä yksityisiä sijoittajia. Fellow Financen kautta voit hakea lainaa jopa 10 000 euroon saakka ja laina-ajan voi valita 24-60 kuukauden väliltä.

  Rahaa nopeasti 5000e asti 24/7

Myös Fixura tarjoaa vertaislainaa, mutta fixura poikkeaa kaikista muista lainapalveluista siten, että myös lainan koron voi määritellä itselle sopivaksi. Lainan korko vaikuttaa tietenkin lainan saamiseen ja kovin pienillä korkoprosenteilla lainan saaminen on huomattavasti hankalampaa, sillä yksityiset sijoittajat eivät tällöin saa tarpeeksi tuottoa lainaamalleen rahalle.

Lainan kilpailutus ja vertailu on siis helpointa, kun jätät lainahakemukset vertaislainapalveluihin sekä lainanvälitys palveluille. Lainahakemusten jättäminen on aina ilmaista, eikä saatu lainatarjous sido sinua mihinkään. Lainasopimus astuu voimaan vasta sitten, kun olet allekirjoittanut sen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Samankaltaiset artikkelit