Halvin pikavippi: Katsaus markkinoilla oleviin vaihtoehtoihinHalvin pikavippi

Pikavippien maailmassa on tärkeää pysyä ajan tasalla ja tuntea markkinat. Hakea voi monenlaista lainaa, mutta kuinka löytää juuri se halvin pikavippi? Tämä kysymys on varmasti monen lainanhakijan mielessä. Tässä artikkelissa käymme läpi, kuinka tunnistaa halvin pikavippi ja mistä sellainen löytyy.

Kuinka tunnistaa halvin pikavippi?

Halvin pikavippi ei aina tarkoita sitä, että lainasumma on pienin mahdollinen. Lainan todellinen vuosikorko on se tekijä, joka lopulta määrittää, kuinka paljon lainaa tulee maksaa takaisin. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainasta aiheutuvat kulut, joten se on hyvä mittari lainan kustannusten vertailulle.

Halvimman pikavipin tunnistaminen vaatii siis vertailua. On tärkeää vertailla eri lainapalveluiden pikavippejä ja niiden todellisia vuosikorkoja. Saat selkeän kuvan siitä, mikä pikavippi on halvin, kun otat huomioon kaikki lainaan liittyvät kulut.

Mistä löytää halvin pikavippi?

Halvin pikavippi löytyy usein netistä. Internetin lainapalvelut tarjoavat usein edullisempia pikavippejä kuin perinteiset pankit. Tämä johtuu siitä, että netin lainapalveluilla on usein pienemmät kulut ja ne voivat tarjota lainoja kilpailukykyisemmillä hinnoilla.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että halvin pikavippi ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto. Lainan ehdot ja takaisinmaksuaika vaikuttavat myös siihen, kuinka edullinen laina lopulta on. Joustoluotto voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset lainaa pidemmäksi aikaa ja haluat joustavuutta takaisinmaksuun. Vertaa joustoluotot ja löydä sinulle sopivin ratkaisu.

Halvimman pikavipin löytäminen vaatii siis hieman vaivannäköä, mutta se on ehdottomasti vaivan arvoista. Kun löydät halvimman pikavipin, saat lainaa ilman turhia kuluja ja säästät rahaa.

Kaikista halvimmat pikavipit 2024 vuonna!

Vippi.org

Halpoja tai jopa ILMAISIA vippejä muualla:

Lisää vippejä vertailussa Joustoluottoja.fi on edullinen joustava laina heti netistä Halvin pikavippi on siis yhä todella voimakas tekijä lainalle, mutta monet muut seikat ovat kiilanneet sen rinnalle ja ihmiset todella kiinnittävät huomioita muihinkin tärkeisiin asioihin, kuten lainaehtoihin. Suosittelemme siis erittäin lämpimästi ottamaan myös muita seikkoja huomioon, ennen kuin teet viimeisen lainapäätöksen. Osa vippiyhtiöistä tarjoaa mm. maksuvapaita kuukausia ja muita loistavia ominaisuuksia, jotka takaavat pienluoton hakijalle entistä joustavemmat maksuaikataulut.

Vippi on vuoden 2024 paras valinta! Vippi.org tarjoaa edullisen vipin todella joustavilla ehdoilla sekä erittäin pienellä korolla. Halpaa lainaa on tarjolla aina 60000 euroon asti ja sen saat täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Korkoprosentti on alk. 4,49% riippuen luottoluokituksestasi sekä lainan suurudesta.

Tutustu uuteen Vippi.org palveluun ja hae edullinen pikavippi heti tilille.

Halvimman pikavipin hakeminen: Askel askeleelta

Halvimman pikavipin hakuprosessi on suhteellisen yksinkertainen ja nopea. Ensimmäinen askel on tietenkin pikavipin tarpeen määrittäminen. Paljonko rahaa tarvitset? Mihin tarkoitukseen? Kuinka pitkäksi aikaa? Nämä ovat tärkeitä kysymyksiä, jotka sinun tulee miettiä ennen pikavipin hakemista.

Kun olet määrittänyt tarpeesi, voit alkaa vertailla eri pikavippien tarjoajia. Pikavippivertailu on tärkeä osa prosessia, sillä se auttaa sinua löytämään halvimman pikavipin. Vertailussa kannattaa ottaa huomioon pikavipin koko, laina-aika ja mahdolliset muut kulut.

Hakuprosessi itsessään on yleensä hyvin yksinkertainen. Voit hakea pikavippiä verkossa, ja rahat maksetaan tilillesi nopeasti. Hakemuksen täyttäminen vie yleensä vain muutaman minuutin, ja saat päätöksen heti.

Miten varmistaa pikavipin halpuus?

Pikavipin halpuuden varmistaminen vaatii hieman vaivannäköä. Ensinnäkin, on tärkeää vertailla eri pikavippien tarjoajia. Tarkista huolellisesti pikavipin ehdot ja kulut. Muista, että halvin pikavippi ei aina ole se, jossa on alhaisin korko. Myös muut kulut, kuten nostopalkkiot ja tilinhoitomaksut, voivat vaikuttaa pikavipin kokonaiskustannuksiin.

On myös tärkeää, että maksat pikavipin takaisin sovitussa ajassa. Myöhästymismaksut ja viivästyskorot voivat nopeasti tehdä edullisesta pikavipistä kalliin. Jos sinulla on vaikeuksia maksaa pikavippi takaisin ajallaan, ota yhteyttä pikavipin tarjoajaan ja pyydä järjestelyä.

Lisäksi, jos tarvitset suurempaa lainaa, voit hakea 5000 euron lainaa sivustollamme. Tämä voi olla edullisempi vaihtoehto kuin useiden pienten pikavippien ottaminen.

Halvimman pikavipin ominaisuudet

Pikavipit ovat luottoja, jotka ovat suosittuja niiden helppouden ja nopeuden vuoksi. Niiden hinta määräytyy kuitenkin useiden eri tekijöiden perusteella, joista tärkeimpiä ovat korot ja maksuajat. Näiden kahden tekijän ymmärtäminen auttaa sinua löytämään halvimman pikavipin ja välttämään tarpeettomat kulut.

  Lainaa luottohäiriöiselle

Kuinka korot vaikuttavat pikavipin hintaan?

Korot ovat yksi merkittävimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat pikavipin hintaan. Koron suuruus määräytyy lainanantajan mukaan ja se voi vaihdella suurestikin. Mitä korkeampi korko on, sitä kalliimpi pikavippi on pitkällä aikavälillä. Onkin tärkeää vertailla eri lainanantajien tarjoamia korkoja löytääksesi edullisimman vaihtoehdon.

Maksuajat ja niiden vaikutus pikavipin kustannuksiin

Maksuaika on toinen tärkeä tekijä, joka vaikuttaa pikavipin kustannuksiin. Lyhyempi maksuaika tarkoittaa usein suurempia kuukausittaisia maksuja, mutta toisaalta laina tulee maksettua nopeammin ja kokonaiskustannukset jäävät pienemmiksi. Pidemmällä maksuajalla kuukausittaiset maksut ovat pienempiä, mutta kokonaiskustannukset voivat nousta korkeammiksi koron kertyessä pidemmän ajan.

Maksuaikaan liittyen on hyvä mainita myös remonttilainat, jotka usein tarjoavat pidempiä maksuaikoja. Jos sinulla on suunnitelmissa iso remontti, voi remonttilaina olla hyvä vaihtoehto pikavipille. Muista kuitenkin aina vertailla eri lainavaihtoehtoja ja niiden ehtoja.

Halvimman pikavipin löytäminen vaatii siis hieman vaivannäköä, mutta se on sen arvoista. Oikeanlainen laina voi säästää sinut suurilta kuluilta ja auttaa sinua hallitsemaan talouttasi paremmin.

Miten luottoyhtiöt määrittävät pikavipin hinnan?

Luottoyhtiöiden määrittämä pikavipin hinta perustuu useisiin tekijöihin. Yksi merkittävä tekijä on asiakkaan luottokelpoisuus. Luottokelpoisuus tarkoittaa sitä, kuinka todennäköisesti asiakas pystyy maksamaan lainan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Mitä parempi luottokelpoisuus, sitä halvempi pikavippi yleensä on.

Toinen tekijä on laina-aika. Lyhempi laina-aika tarkoittaa usein halvempaa pikavippiä, koska luottoyhtiö saa rahansa takaisin nopeammin. Kuitenkin, pidempi laina-aika voi myös olla edullisempi, jos asiakas pystyy maksamaan lainan takaisin suunnitellusti.

Kolmas tekijä on lainan suuruus. Suuremmat lainat ovat usein kalliimpia, koska luottoyhtiö ottaa suuremman riskin lainatessaan suuremman summan rahaa.

Eri luottoyhtiöiden tarjoamat halvimmat pikavipit

Eri luottoyhtiöt tarjoavat erilaisia pikavippejä, ja niiden hinnat voivat vaihdella suuresti. Tässä on esimerkkejä eri luottoyhtiöiden tarjoamista halvimmista pikavipeistä:

 • Luottoyhtiö A tarjoaa pikavippiä, jonka suuruus on 100 euroa ja laina-aika on 30 päivää. Tämä pikavippi maksaa asiakkaalle yhteensä 105 euroa, mikä tarkoittaa, että pikavipin korko on 5 euroa.
 • Luottoyhtiö B tarjoaa pikavippiä, jonka suuruus on 200 euroa ja laina-aika on 60 päivää. Tämä pikavippi maksaa asiakkaalle yhteensä 210 euroa, mikä tarkoittaa, että pikavipin korko on 10 euroa.
 • Luottoyhtiö C tarjoaa pikavippiä, jonka suuruus on 300 euroa ja laina-aika on 90 päivää. Tämä pikavippi maksaa asiakkaalle yhteensä 315 euroa, mikä tarkoittaa, että pikavipin korko on 15 euroa.

Nämä esimerkit osoittavat, että halvin pikavippi ei välttämättä ole se, joka maksaa vähiten korkoa. Asiakkaan kannattaa ottaa huomioon myös laina-aika ja lainan suuruus, kun hän etsii halvinta pikavippiä.

Halvimman pikavipin hyödyt ja riskit

Halvin pikavippi tarjoaa monia etuja, mutta siihen liittyy myös riskejä. Ymmärtämällä nämä seikat voit tehdä tietoisia päätöksiä oman taloudellisen tilanteesi suhteen.

Mitä etuja halvin pikavippi tarjoaa?

Halvin pikavippi on usein houkutteleva vaihtoehto, koska se tarjoaa nopean ja helpon tavan saada rahaa. Tämä on erityisen hyödyllistä akuuteissa taloudellisissa tilanteissa, joissa tarvitset rahaa nopeasti. Lisäksi halvimman pikavipin hakee helposti ilman vakuuksia, joten sinun ei tarvitse huolehtia omaisuutesi menettämisestä lainan takia. Tämä on tärkeä etu monille ihmisille, erityisesti niille, jotka eivät omista omaisuutta tai eivät halua sitoutua pitkäaikaiseen lainasopimukseen.

Halvimman pikavipin hakemiseen liittyy myös joustavuus. Voit hakea pikavippiä jopa lyhyellä laina-ajalla, mikä tarkoittaa, että voit maksaa lainan takaisin nopeasti ja välttää pitkäaikaisen velkaantumisen. Tämä on erittäin kätevää, jos tarvitset vain pienen summan rahaa lyhyeksi ajaksi. Lisäksi pienlainat ovat usein helpommin saatavilla kuin suuremmat lainat, joten ne sopivat hyvin yllättäviin menoihin.

Mitkä ovat riskit halvimman pikavipin kanssa?

Halvimman pikavipin houkuttelevuus voi johtaa siihen, että lainaa haetaan liian nopeasti, ilman että lainaajan taloudellista tilannetta analysoidaan riittävästi. Tämä voi johtaa siihen, että lainaajan on vaikea maksaa lainaa takaisin, mikä puolestaan johtaa lisäkuluihin ja mahdollisesti luottotietojen menetykseen.

Halvimman pikavipin kanssa on myös riski, että lainaaja ei ymmärrä lainan ehtoja ja sitoumuksia. Tämä voi johtaa siihen, että lainaaja ottaa lainaa enemmän kuin hän pystyy maksamaan takaisin, mikä voi johtaa vakaviin taloudellisiin ongelmiin. Tämän välttämiseksi on suositeltavaa, että lainaaja tutustuu huolellisesti lainan ehtoihin ja ymmärtää, kuinka paljon lainan takaisinmaksu tulee maksamaan kokonaisuudessaan.

  Lainat opiskelijoille

Jos olet harkitsemassa pikavipin ottamista, suosittelemme tutustumaan myös muihin lainavaihtoehtoihin, kuten 10000 euron lainoihin tai sisustuslainoihin. Nämä vaihtoehdot saattavat tarjota sinulle joustavampia takaisinmaksuehtoja ja alhaisempia korkoja, jotka voivat auttaa sinua hallitsemaan taloudellista tilannettasi paremmin.

Halvimman pikavipin takaisinmaksu

Takaisinmaksu halvimman pikavipin kanssa on yksinkertainen prosessi. Lainanantaja määrittelee pikavipille eräpäivän, joka on tyypillisesti laina-ajan loppupuolella. Tämä tarkoittaa, että otat pikavipin, käytät sen haluamaasi tarkoitukseen ja maksat sen takaisin sovitun ajan sisällä.

Halvimman pikavipin takaisinmaksu on suunniteltu olemaan mahdollisimman helppoa. Lainanantajat tarjoavat usein useita eri maksutapoja, jotta voit valita itsellesi sopivimman. Tämä voi tarkoittaa suoraa pankkisiirtoa, luottokorttimaksua tai jopa mobiilimaksua. Tärkeää on, että maksat lainan takaisin sovittuna aikana.

Suosittelemme tutustumaan myös edullisten lainojen tarjoamiin mahdollisuuksiin, jos haluat varmistaa, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Mitä tapahtuu, jos takaisinmaksu viivästyy?

Halvimman pikavipin takaisinmaksun viivästyminen voi aiheuttaa lisäkuluja ja seurauksia. Jos et pysty maksamaan lainaasi takaisin eräpäivään mennessä, sinun tulee ottaa yhteyttä lainanantajaan mahdollisimman pian. He voivat ehkä auttaa sinua löytämään ratkaisun, kuten maksusuunnitelman, joka sopii budjettiisi.

On tärkeää huomata, että takaisinmaksun viivästyminen voi vaikuttaa luottotietoihisi. Tämä voi tehdä tulevien lainojen saamisen vaikeammaksi tai kalliimmaksi. Toisaalta, yhdistelylainat voivat olla hyvä ratkaisu, jos sinulla on useita eri lainoja, jotka haluat yhdistää yhdeksi helpommin hallittavaksi lainaksi.

On myös hyvä tietää, että ePikavippin kaltaiset palvelut tarjoavat usein joustavia takaisinmaksuehtoja ja heidän kanssaan on mahdollista neuvotella takaisinmaksusuunnitelmasta, jos siihen tulee tarvetta.

Muista, että halvin pikavippi on aina sellainen, jonka pystyt maksamaan takaisin ajallaan. Tutki vaihtoehtoja huolellisesti ja valitse sellainen pikavippi, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja budjettiisi.

Halvimman pikavipin yhdistäminen muihin lainoihin

Milloin lainojen yhdistäminen kannattaa?

Lainojen yhdistäminen on suositeltavaa, kun on ottanut käyttöön useita pieniä lainoja, kuten pikavippejä, joista kertyy suuria kuluja. Erityisesti halvimman pikavipin yhdistäminen muihin lainoihin kannattaa, koska se voi auttaa vähentämään lainan kokonaiskustannuksia. Lainojen yhdistäminen on myös hyvä idea, jos haluaa selkeyttää talouttaan ja helpottaa lainojen hallinnointia.

Kuinka yhdistää halvin pikavippi muihin lainoihin?

Lainojen yhdistäminen on suhteellisen yksinkertainen prosessi. Ensin tulee selvittää, mitkä kaikki lainat haluaa yhdistää. Tämän jälkeen tulee etsiä lainantarjoaja, joka tarjoaa yhdistelylainaa eli lainaa, jolla voidaan maksaa pois kaikki aikaisemmat lainat. Lainan hakeminen tapahtuu yleensä verkkohakemuksella. Lopuksi uusi laina maksetaan pois vanhojen lainojen tilalle, jolloin jäljelle jää vain yksi laina maksettavaksi.

On tärkeää huomata, että lainojen yhdistäminen ei välttämättä ole järkevää kaikissa tilanteissa. Esimerkiksi, jos on ottanut kulutusluoton opiskelijana ja saanut sen hyvin edullisella korolla, ei sitä kannata välttämättä yhdistää muihin lainoihin. Kannattaa siis aina vertailla lainoja ja niiden kustannuksia ennen yhdistämistä.

Usein tehtyjä virheitä halvimman pikavipin kanssa

Pikavipin ottaminen on yleinen tapa rahoittaa yllättäviä menoja tai tehdä unelmista totta. Kuitenkin, halvimman pikavipin kanssa tehdään valitettavan usein virheitä, jotka voivat johtaa taloudellisiin ongelmiin. Tässä artikkelissa käsittelemme näitä virheitä ja annamme vinkkejä niiden välttämiseen.

Miten välttää yleisimmät virheet halvimman pikavipin kanssa?

Ensimmäinen ja yleisin virhe on, että ei tarkisteta pikavipin ehtoja huolellisesti. Vaikka pikavippi olisi halvin, se ei välttämättä tarkoita, että se olisi paras valinta. Laina-ajan pituus, korot ja muut kulut voivat vaihdella suuresti eri lainantarjoajien välillä. On tärkeää ymmärtää, mitä sitoutuu maksamaan ennen pikavipin ottamista.

Toinen yleinen virhe on, että ei oteta huomioon omaa maksukykyä. Vaikka olisi kyseessä halvin pikavippi, on tärkeää varmistaa, että lainan lyhennykset ja korot pystytään maksamaan ajallaan. Tämä vaatii realistista budjetointia ja suunnittelua.

Mitä tehdä, jos olet tehnyt virheen pikavipin kanssa?

Virheen tekeminen pikavipin kanssa ei ole maailmanloppu, mutta se vaatii toimia. Jos huomaat, että et pystykään maksamaan pikavippiä takaisin sovitussa ajassa, on tärkeää ottaa yhteyttä lainanantajaan mahdollisimman pian. Usein lainanantajat ovat valmiita neuvottelemaan maksuaikataulusta ja auttamaan löytämään ratkaisun.

  Matkalainat

Jos olet jo tehnyt virheen ja ottanut pikavipin, jota et pysty maksamaan, on tärkeää hakea apua ammattilaisilta. Esimerkiksi talousneuvojat voivat auttaa löytämään ratkaisun taloudellisiin ongelmiin ja neuvotella lainanantajien kanssa.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että halvimman pikavipin kanssa tulee olla tarkkana. On tärkeää tarkistaa lainaehdot huolellisesti ja varmistaa, että lainan takaisinmaksu on realistista oman talouden kannalta. Jos virheitä sattuu, on tärkeää toimia aktiivisesti ja hakea apua.

Hyvät puolet:

 • Nopea ja yksinkertainen hakuprosessi
 • Käsittelyajat ovat lyhyitä
 • Vippi voidaan saada tilille jopa saman päivän aikana
 • Ei tarvita vakuuksia tai takaajia
 • Soveltuu pieniin, äkillisiin rahantarpeisiin
 • Monia pikavippiyrityksiä, joista valita

Huonot puolet:

 • Korkokulut voivat olla korkeita
 • Maksuajat ovat usein lyhyitä, mikä voi johtaa maksuvaikeuksiin
 • Pikavippiyritykset saattavat myöntää lainaa ilman tarkkaa maksukyvyn arviointia
 • Riski joutua velkakierteeseen on olemassa
 • Ei sovellu pitkäaikaiseen rahoitustarpeeseen
 • Pikavippien markkinointi saattaa houkutella ottamaan lainaa hetken mielijohteesta

Halvin pikavippi: Katsaus markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin

Usein kysytyt kysymykset

Miten löytää halvin pikavippi tarpeisiini?

Halvimman pikavipin löytäminen tarpeisiisi vaatii vertailua. Kulutusluototlainaa.fi tarjoaa kattavan vertailutyökalun, jolla voit vertailla eri lainantarjoajien korkoja, maksuaikoja ja muita ehtoja. Muista ottaa huomioon lainasumma, maksuaika, korko sekä mahdolliset muut kulut, kuten avaus- tai tilinhoitomaksut. Vertaa eri lainantarjoajia, lue heidän ehtonsa huolellisesti ja tee päätös, joka on taloudellisesti järkevin sinulle.

Mikä vaikuttaa pikavipin kustannuksiin ja kuinka voin minimoida ne?

Pikavipin kustannuksiin vaikuttavat erityisesti lainasumma, laina-aika sekä lainan korko. Mitä suurempi lainasumma ja pidempi laina-aika, sitä enemmän korkoa kertyy maksettavaksi. Korkoprosentti puolestaan on lainanantajan määrittelemä ja se vaihtelee eri lainantarjoajien välillä. Myös lainan mahdolliset muut kulut, kuten avausmaksu tai kuukausittainen tilinhoitomaksu, vaikuttavat pikavipin kokonaiskustannuksiin. Pikavipin kustannuksia voi minimoida vertailemalla eri lainantarjoajien tarjouksia huolellisesti. Kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti lainan todelliseen vuosikorkoon, johon sisältyvät kaikki lainasta aiheutuvat kulut. Myös laina-ajan pituus vaikuttaa kokonaiskustannuksiin: mitä nopeammin lainan maksaa takaisin, sitä vähemmän korkokuluja kertyy. Lisäksi jotkut lainantarjoajat saattavat tarjota ensimmäisen pikavipin ilmaiseksi tai alennetulla korolla, jolloin lainan kustannukset ovat pienemmät. Kulutusluototlainaa.fi sivustolla voit vertailla eri lainantarjoajien pikavippejä ja niiden kustannuksia kätevästi yhdellä silmäyksellä. Näin löydät itsellesi sopivimman ja edullisimman pikavipin.

Millaisia vaihtoehtoja on tarjolla, kun etsin edullista pikavippiä?

Edullisen pikavipin etsiminen tarjoaa useita vaihtoehtoja. Voit hakea pikavippiä suoraan netissä eri lainapalveluista, joista jokaisella on omat korkoprosenttinsa ja ehtonsa. Vertailemalla eri lainapalveluita voit löytää edullisimman vaihtoehdon. Suosittelemme tutustumaan erityisesti lainan todelliseen vuosikorkoon, sillä se sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut. Myös laina-ajan pituus vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Muista, että edullisin pikavippi on aina sellainen, joka on räätälöity omien tarpeidesi ja maksukykysi mukaan.

Miten pikavippien vertailu auttaa minua löytämään halvimman lainan?

Pikavippien vertailu auttaa sinua löytämään halvimman lainan, koska se tarjoaa kattavan yleiskuvan markkinoilla olevista pikavipeistä. Vertailu tuo esiin eri lainantarjoajien korot, kulut ja muut ehdot, jolloin voit helposti verrata niitä keskenään. Näin ollen voit valita juuri sinulle sopivimman ja edullisimman pikavipin, mikä säästää sinulta rahaa pitkällä aikavälillä.

Mikä on todellinen vuosikorko ja kuinka se vaikuttaa pikavipin hintaan?

Todellinen vuosikorko on korko, joka sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut, kuten nimelliskoron, avausmaksun ja tilinhoitomaksun. Se antaa siis kokonaiskuvan lainan hinnasta ja sitä käytetään eri lainatarjousten vertailussa. Pikavipin hinnassa todellinen vuosikorko on erittäin merkittävä tekijä, sillä se kertoo, kuinka paljon laina tulee maksamaan koko laina-ajan kuluessa. Mitä pienempi todellinen vuosikorko on, sitä edullisempi pikavippi on kyseessä.

Voinko saada halpaa pikavippiä, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Valitettavasti maksuhäiriömerkinnän omaava henkilö ei yleensä voi saada pikavippiä. Maksuhäiriömerkintä on luotonantajille merkki siitä, että henkilöllä on ollut vaikeuksia hoitaa taloudellisia velvoitteitaan aiemmin. Tämä tekee hänestä riskialttiimman lainanottajan, minkä vuoksi useimmat luotonantajat eivät myönnä lainaa henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintä.

Samankaltaiset artikkelit