Rahan lainaaminen on kautta aikojen ollut tärkeä osa talouden pyörittämistä. Yritykset hakevat lainaa pankeista ja rahoittajilta. Osa hakee apurahoja erilaisilta säätiöiltä ja rahastoilta. Nykyään yksityisten henkilöiden rahan lainaaminen useimmiten tapahtuu luottotilejä hyödyntämällä. Eli jos etsit kätevintä tapaa lainata muutamasta sadasta eurosta muutamaan tuhanteen euroon olevan summan, niin olet oikeassa paikassa.

Luottotilit ovat joustava ja kätevä tapa hoitaa arjen tilapäisiä menoja. Luottotilejä on useita erilaisia. On tavallisia luottokortteja ja myös uusia virtuaalisia luottokortteja ja paljon muitakin vaihtoehtoja.  

Miksi luottotili?Luottotileista on tullut katevin tapa lainata 5000 euroa rahaa

Pikavippiä tai pikalainaa hakiessaan haetaan aina tiettyä summaa. Joskus rahantarvetta on hankala arvioida ja voi olla, että lainattu summa ei riitäkkään. Tavallisesti voi hakea vain yhden pikalainan kerrallaan ja vain yhdestä paikasta. Eli joustoa ei juuri ole. Myöskin summat ovat yleensä pieniä ja ne tarvitsee aina maksaa takaisin kokonaan korkoineen, vaikka olisikin vain tarvinnut osan vipatusta summasta.

Sen vuoksi luottotilien tarjoama joustavuus on lyönyt itsensä läpi lainanhakijoiden keskuudessa. Myös haettavan luoton summa on yksi etu. Eli usean tuhannen luottoa on myös mahdollista saada.

Luottotileistä on tullut kätevin tapa lainata 5000 euroa rahaa, koska summa riittää suurempiinkin hankintoihin, mutta kaikkea ei kuitenkaan ole pakko käyttää, jos ei ole tarvetta.

Luottotililtä voi myös tehdä useita nostoja joko netissä tai monen yrityksen tarjoaman kännykällä toimivan palvelun avulla.

Luottotili 5000 euron lainaan
Erilaisia lainavaihtoehtoja on nykyisin monia. Kuitekin luottotileistä on tullut kätevin tapa lainata 5000 euroa rahaa, kun etsit joustavia takaisinmaksuehtoja.

Hakeminen on vaivatonta ja nopeaa

Valtaosa luottotilejä myöntävistä yrityksistä suosii netissä täytettävää hakemusta. Se nopeuttaa asian etenemistä ja fyysiset tapaamiset ovat jääneet historiaan. Toisinaan vielä perinteiset pankit saattavat niitä suosia, mutta trendi on selkeä ja yhä useammin asiat hoituvat kätevästi kotikoneelta, työpaikalta tai mistä tahansa, missä on tietokone ja nettiyhteys.

  Rahaa nopeasti 5000e asti 24/7

Luottotilin avaaminen on lähes aina maksutonta, mutta yritystä valitessaan kannattaa aina lukea ehdot tarkasti, jotta välttyy mahdollisilta yllättäviltä kuluilta. Moni yritys ei myöskään peri kuukausittaisia tai vuosittaisia kiinteitä kuluja, mutta saattaa veloittaa nostoprovision jokaisesta tehdystä rahansiirrosta. Kannattaa siis tarkkaan puntaroida, että mikä on sopivin vaihtoehto omiin tarpeisiin, kun hakee vaikka 5000 euron luottoa. Jos kiinnostuit, niin epikavippi on yksi Suomen parhaista luottotileistä.

Käyttämisen helppous

Luottotililtä voi nostaa rahaa aina tarpeen vaatiessa ja 24h vuorokaudessa. Rahat saa tilille nopeasti. Rahaa voi nostaa mihin tahansa tarkoitukseen ja siitä ei tarvitse kenellekkään mainita, että mihin haluaa rahansa käyttää.

Mikä on luottotililtä nostettujen rahojen korko, kun maksun aika koittaa?

Se on aina tapauskohtaista ja siihen vaikuttaa moni asia. Esimerkiksi hakijan luottohistoria ja tulot, sekä menot vaikuttavat. Usein jos luotonantaja luokittelee hakijan luottoriskin olevan todella pieni, niin silloin saa luottotilitä nostettuihin rahoihin yleensä pienen koron. Mikäli taas luottoriski on luotonantajan mielestä korkea, niin siitä usein seuraa korkeampi korko.

Eli aina kannattaa olla todella tarkkana, kun valitsee itselle sopivaa vaihtoehtoa. Koroissa ja lainaan liittyvissä ehdoissa on eroja. Joten huolellisella taustatyöllä ja vertailulla voi helposti säästää jopa satasia, jos on hakemassa vaikka suurta luottoa.

Miksi minulle ei myönnetty luottoa?

Syitä voi olla monia. Tavallisesti syy on huolimatomasti täytetty hakemus, koska mikäli hakiija ei ole antanut kaikkia tarvittavia tietoja, niin ei luottoa voida myöntää. Kannattaa siis olla tarkkana ja täyttää hakemus huolellisesti.

Toinen syy, joka usein estää luoton saamisen on huonosti hoidetut raha-asiat. Eli useita erääntyneitä laskuja tai perinnässä olevia saatavia tai maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa voi estää lainan saamisen. Raha-asiat on aina syytä hoitaa ajallaan, koska muuten arkielämä yleensä vaikeutuu. Maksuhäiriömerkintä esimerkiksi usein estää puhelin- ja internetliittymien avaamisen ja osamaksusopimusten tekemisen. Saattaapa se joskus olla jopa esteenä asunnon vuokraamiselle, mikäli vuokralaiselta edellytetään kunnossa olevia luottotietoja.

  Saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta

Kannattaa siis tehdä kaikkensa, jotta välttyy maksuhäiriöltä ja maksuvaikeuksilta. On hyvä pitää kirjaa omista tuloista ja menoista, niin voi olla varma, että yllätyksiä ei tule. Saattaapa kirjaa pitämällä löytää myös jotakin hyviä säästökohteita!

Samankaltaiset artikkelit