Pikavipit ja pikalainat ovat varmasti kaikille tuttuja, sillä niitä on mainostettu netissä ja radiossa jo yli 10 vuotta. Lainapalvelut ovat muuttuneet paljon vuosien saatossa ja nykyään on mahdollista saada jopa yli viisi tuhatta euroa tililleen milloin tahansa.

Netissä toimivat rahoitusyhtiöt ottavat lainahakemuksia vastaan kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä, joten lainahakemuksen voi jättää myös viikonloppuisin tai pyhäpäivänä. Lainan myöntämisen ehdot ovat kuitenkin muuttuneet vuonna 2009 asetetun pikalaina säädöksen jälkeen. Lain mukaan pikalainaa saa myöntää asiakkaan tilille kello 07:00 – 23:00 välisenä aikana. Lainaa voi hakea myös yöllä mutta rahan saa tililleen vasta seuraavana aamuna kello 07:00.

Pikalainan tilalle monet rahoitusyhtiöt ovatkin ottaneet käyttöön joustoluotto tilin, josta asiakas voi

5000e lainaa - rahaa nopeasti 24/7
Katso, mistä saat rahaa nopeasti 5000e asti 24/7. Eri palveluiden välillä on usein eroja rahojen tilitysajoissa, joten ne kannattaa tarkistaa ennen lainaamista.

nostaa rahaa myös yöllä. Joustoluottotileihin eivät päde normaalit pikalainoihin asetetut lainsäädökset, sillä luottotili toimii samalla periaatteella kuin luottokortti. Jos rahan nostaminen luottotililtä estettäisiin jollakin lainsäädöksellä, niin samalla täytyisi kieltää myös luottokorttien käyttäminen yöllä. Useat vastuulliset rahoitusyhtiöt kuitenkin ovat itse estäneet rahan siirtämisen tililtä öiseen aikaan.

Lainaa voit kuitenkin hakea milloin tahansa ja lainan myöntämisen ehtona on yleensä ainoastaan puhtaat luottotiedot sekä säännölliset kuukausitulot. Monet rahoitusyhtiöt tarjoavat rahaa nopeasti tilille 5000 euroon saakka. Nopeudella tarkoitetaan sitä, että saat rahat todellakin tilillesi jo muutaman tunnin sisällä lainahakemuksesi jättämisestä. Tämän hetken nopein palvelu löytyy ostosraha.fi rahoitusyhtiöltä, joka lupaa lainapäätöksen jo 15 minuutissa.

Milloin rahaa voi tarvita nopeasti?Rahaa nopeasti 5000e asti 247

Rahan tarve ei useasti katso kelloa tai päivämäärää. Joskus rahaa saattaa tarvita äkilliseen menoerään, esimerkiksi rikkinäisen kodinkoneen uusimiseen. Pankkien kautta lainaa on vaikea hakea, sillä pankit tarvitsevat yleensä lainalleen vakuuksia tai takaajan.

  Tarvitset lainaamiseen vain verkkopankkitunnukset

Netissä toimivien rahoitusyhtiöiden etuna onkin, että niiden kautta voi hakea lainaa jopa 5000 euroon saakka nopeasti tililleen.

Muutaman tonnin laina voi tulla tarpeeseen myös autokaupoilla, kun yksityiselle myyjälle pitää maksaa rahat käteen heti. Parhaimmillaan rahat voi saada tilille 15 minuutissa ja hakemuksen täyttäminen onnistuu kätevästi esimerkiksi älypuhelimelta. Lainahakemuksen täyttämisessä tarvitaan yleensä ainoastaan henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia, joten lainan hakeminen onnistuu missä tahansa.

Nykyään lainaa otetaan myös yhä enemmän matkalainaksi. Yleensä parhaat matkatarjoukset kuitenkin tulevat juuri silloin, kun tilillä ei ole ylimääräistä rahaa. Matkalaina onkin kätevä tapa rahoittaa unelmien lomamatka esimerkiksi Etelä-Amerikkaan. Yksikään matkan järjestäjä ei tarjoa matkojaan osamaksu vaihtoehdolla, mutta lainarahalla teet siitä mahdollista. Parin kolmen tonnin laina riittää erinomaisesti lentolippuihin ja majoitukseen jopa kuukaudeksi. Lainaa maksat kätevästi takaisin valitsemasi maksuajan puitteissa, eli voit rahoittaa loman myös osamaksulla. Sinun ei siis tarvitse säästää rahaa vuosikausia, vaan voit lähteä lomalle koska haluat.

Lainalla voit rahoittaa myös kaipaamasi remontin. Lainarahalla voit aloittaa remontin heti kerralla ja voit alkaa repimään tapetteja seinistä jo lainahakemuksen jättämisen jälkeen. Rahoitusyhtiöt myöntävät alle viiden tonnin lainat jo muutamassa tunnissa tilillesi, joten voit hakea kaikki remonttiin tarvitsemasi materiaalit samana päivänä.

Muista lainata vastuullisesti

Vaikka netistä on saatavilla lainaa nopeasti tililleen, niin lainaa ei pidä koskaan hakea harkitsemattomasti ja hätiköidysti. Maksuongelmiin johtavat lainat on lähes poikkeuksetta tehty hetken mielijohteesta, ajattelematta lainan takaisinmaksua. Ennen lainaa onkin mietittävä huolellisesti oma taloudellinen tilanne ja se miten voi maksaa lainansa takaisin.

Myös laina-ajan pituus on suunniteltava tarkasti, sillä liian suuret kuukausittaiset takaisinmaksuerät aiheuttavat nopeasti taloudellisia ongelmia ja maksuvaikeuksia. Lainalle kannattaakin aina ottaa hieman pidempi maksuaika, kuin oli alunperin suunnitellut.

  6 syytä miksi kannattaa hakea 5000 euron lainaa

Lainaa voi aina maksaa takaisin nopeammin ilman lisämaksuja. Laina-ajan pidennys puolestaan tuottaa aina lisää kustannuksia.

Samankaltaiset artikkelit