Mikäli etsit lainaa viiden tuhannen euron edestä ja haluat lainaamisesta lisää tietoa olet oikeassa paikassa. Toki jokaisella lainaajalla on oma uniikki tilanteensa, mutta alle on selvennetty asioita ja perusteltu, että miksi lainaaminen on järkevä ratkaisu.

Lainan hakemiselle voi toki olla monia syitä. Yleisin syy on joku yllättävä suurempi meno, johon ei ole osannut budjetoida etukäteen tai ei ole yksinkertaisesti saanut säästettyä tarpeeksi, jos meno on ollut tiedossa jo pidemmän aikaa.

1. Välttämättömän asian hoitaminen, jotta säästyy vielä suuremmilta kuluilta6 syyta miksi kannattaa hakea 5000 euron lainaa

Toisinaan saattaa olla joku vuotava putki tai muu kiireellinen kalliimpi hoidettava asia, joka korjauksen pitkittyessä tulee yhä kalliimmaksi. Kenties auto pitää katsastaa, mutta jotta se onnistuu hyväksytysti, saattaa kallis auton huolto olla välttämätön. Tässä kohtaa viisi tonnia lainaa saattaa todella koitua pelastukseksi, jotta välttyy mahdollisesti vielä suuremmilta kuluilta.

2. Hakemisen helppous ja nopeus

Lainaa voi helposti hakea netin kautta. Eli perinteinen konttorissa käynti ja pankkivirkailijan kanssa neuvottelu ei enää ole tarpeen. Voit vaivattomasti hakea lainaa, vaikka kotisohvalta käsin, kunhan sinulta löytyy verkkopankkitunnukset ja kännykkäliittymä. Se jos mikä on joustavaa palvelua, koska perinteisten pankkien rajalliset aukioloajat eivät myöskään ole esteenä. Voit palauttaa hakemuksen mihin aikaan tahansa ja yleensä hakemuksen käsittely on myös nopeaa.

3. Ei tarvetta takaajille tai vakuuksille

Kunhan raha-asiat on hoidettu huolella ja muutenkin tulot ja menot ovat hyvässä suhteessa ei perinteisiä takaajia tai vakuuksia tarvita. Eli hakemuksen voi tehdä täysin itsenäisesti ilman, että siitä tarvitsee kenellekkään mainita, jos ei halua.

4. Joustavuus lainaehdoissa

Lainaehdot tulee aina toki lukea todella tarkasti. Eri yrityksillä on erilaisia palveluita, joten kannattaa käyttää reilusti aikaa, jotta löytää sen itselle sopivimman vaihtoehdon.

  Rahaa nopeasti 5000e asti 24/7

Moni tarjoaa mukavia lisäetuja lainanhakijoille. Usein on mahdollista siirtää lyhennyksen eräpäivää tai pitää lyhennysvapaa tai jopa kokonaan maksuvapaa kuukausi. Tälläisiä poikkeuksia voi olla kalenterivuodessa vaikka useampikin. Kaikki riippuu siitä, että minkälaisilla ehdoilla lainaa ottaa.

Myös maksuaika on aina tärkeä tekijä lainaa haettaessa, joten kannattaa tarkkaan arvioida, että kuinka pitkä aika on sopiva ja laskea kuukausittainen lyhennys itselle sopivaksi.

5. Lainan voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen

Kuten mainittu yllä, niin toki lainalla voi hoitaa pakollisia kuluja, mutta lainaa haettaessa ei syytä tarvitse perustella, kuten yleensä tavallisten pankkien kanssa asioidessa. Eli jos vaikka haluaa vaihtaa autonsa hieman uudempaan, niin sekin onnistuu. Tai mikäli sattuu lomat osumaan puolison kanssa kerrankin samaan aikaan ja matkakuume on kova, mutta budjetti ei anna periksi, niin viisi tuhatta euroa saattaa pelastaa vuoden ainoan yhteisen lomamahdollisuuden.

Tokihan myös vaikka häämatkan tai minkä tahansa menon voi lainalla kuitata. Eli lyhytaikaiseen rahantarpeeseen on laina todella järkevä ratkaisu.

Nyt on listattu 6 syytä, miksi kannattaa hakea 5000 euron lainaa. Alla on vielä lisää yleistä tietoa lainaan liittyen.

Nyt kun on päästy hyvään ymmärykseen, miksi luoton haku kannattaa, voit vertailla 5000 euron kulutusluottoja tästä.

6. Kuka voi hakea lainaa?

Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen tai pysyvän oleskeluluvan omaava oikeustoimikelpoinen henkilö. Hakijalla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintöjä tai yritykselle erääntyneitä laskuja. Myös vakituinen osoite Suomessa ja kännykkäliittymä ovat pakollisia. Lisäksi hakijalta tavallisesti edellytetään säännöllisiä tuloja ja menojen tulee myös olla tasapainossa, jotta hakijan maksukyky voidaan varmistaa. Kuitenkaan esimerkiksi projektiluontoisesta työstä tai freelancerina toimimisesta johtuen säännöllisten tulojen puute ei yleensä estä lainan hakemista.

  Netistä lainaamisesta on tullut kannattavaa

Minulla on vielä lainaan liittyviä kysymyksiä. Mistä saan vastauksia?

Kannattaa ottaa yhteyttä yrityksen asiakaspalveluun. Nykyään yhteydenotto on todella helppoa ja soittamalla tavoittaa asiakaspalvelijat nopeasti. Asiakaspalvelun toki tavoittaa myös sähköpostilla ja kirjeitse. Osalla on myös reaaliaikainen asiakaspalvelu käytössä nettipalvelussaan. Eli mitä tahansa kysymyksiä heräsi lainaan liittyen tai vaikka rahoitusalalla käytettyihin termeihin liittyen, niin yhteydenotolla asiakaspalveluun kysymyksiin saa nopeasti ja helposti selkeät vastaukset.

Samankaltaiset artikkelit