Virtuaaliluottokortti on uusi todella kätevä tapa hoitaa raha-asioita. Se imitoi tavallista luottokorttia monella tavalla, mutta kuten nimikin kertoo, niin luottokortti on todella virtuaalinen ja fyysistä korttia ei tarvitse lompakossa kantaa. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen voi aina helposti kännykän avulla siirtää rahaa omalla tililleen. Toki rahaa omalle tilille voi siirtää myös nettipalvelua käyttäen.

Eli kun luottopäätös on haettu ja tarvetta yllättävälle rahanmenolle ilmaantuu, niin on mahdollista helposti tekstiviestillä nostaa luotolta tarvittava summa. Nykyään maksimissaan voi virtuaalisen luottokortin luottoraja olla jopa 5000 euroa, joten suurempaankin rahantarpeeseen se on todella kätevä ratkaisu.

Miten virtuaalinen luottokortti siis toimii?Virtuaaliluottokortin maksimiraja voi olla jopa 5000 tonnia

Toimintaperiaate on sama, kuin tavallisessa luottokortissa. Eli jos olet hakenut luottoa viidellä tuhannella eurolla, niin silloin voit tarvittaessa siirtää koko summan tilillesi. Jos kuitenkin tarvitset vain osan mahdollisesta maksimisummasta, niin se toki onnistuu.

Rahaa tilillesi voit helposti ja nopeasti nostaa kännykällä ja netin kautta. Maksat toki korkoa vain myös summasta, jonka nostat, etkä koko luoton määrästä. Eli jos olet hakenut virtuaalikortin 5000 euron luotolla ja nostat vaikka 3500 euroa tilillesi, niin silloin maksat takaisin 3500 euroa korkoineen.

Miksi virtuaalinen luottokortti?

Toisinaan ilmaantuu yllättäviä menoja tai toistuvia yllättäviä menoja, niin silloin virtuaalinen luottokortti on todella hyvä tilapäinen ratkaisu. Pikavipeissä ongelmana on, että summa pitää tietää tarkalleen etukäteen. Moni yritys ei suostu myöntämään kuin yhden pikavipin kerrallaan ja osa yrityksistä ei myönnä vippejä lainkaan, jos hakijalla on niitä jo ennestään.

Pikavipit pitää myös maksaa takaisin kokonaisuudessaan korkoineen, vaikka ehkä ei tarvitsisikaan kuin osan rahoista. Luotolta sen sijaan voi nostaa aina tarpeen vaatiessa. Myös luottorajan ollessa vaikka 5000 euroa voi olla varma, että luottolimiitti riittää suurempiinkin kuluihin. Silti kuitenkin toki maksat vain takaisin mitä lainasit korkoineen, toisin kuin pikavipeissä.

  Tarvitset lainaamiseen vain verkkopankkitunnukset

Mitä palvelu maksaa?

Osa yrityksistä, jotka myöntävät virtuaalikortteja eivät laskuta kuukausittaisia tai vuotuisia kiinteitä maksuja. Toiset yritykset veloittavat aina siirroista omalle tilille nostoprovision, mutta toiset taas vain korkoa siirretylle summalle. Eli osalla yrityksistä virtuaalikortilta voi tehdä rajattomasti siirtoja ilman mitään kuluja.

Rahaa voi siis nostaa juuri niin usein tai niin harvoin, kuin tarvetta ilmenee. Rahankäyttökohdetta ei tarvitse myöskään perustella, joten rahaa voi nostaa mihin tahansa tarkoitukseen.

Perinteisissä luottokorteissa on usein kiinteät kuukausittaiset ja vuotuiset maksut, mutta virtuaalisissa korteissa niitä ei yleensä ole.

Luoton hakeminen on myös ilmaista.

Miten haen virtuaalista luottokorttia ja kuka voi saada virtuaalisen luottokortin?

Hakeminen tapahtuu kätevästi yrityksen nettipalvelussa. Hakemuksen voi jättää vaikka keskellä yötä, tosin hakemukset käsitellään päiväsaikaan. Hakemuksen täyttämiseen ei kulu kuin muutama minuutti ja yleensä päätöksen saa myös todella nopeasti.

Hakijoilta edellytetään maksuhäiriötöntä luottohistoriaa ja hyvin hoidettuja raha-asioita. Tulojen ja menojen suhteen tulee olla tasapainossa, jotta ylivelkaantumista ei pääse tapahtumaan ja hakija selviää lyhennyksistään.

Täysi-ikäisyys ja vakituinen osoite Suomessa yhdessä kännykkäliittymän kanssa ovat ehdottomia vaatimuksia. Hakijalla tulee myös olla säännölliset tulot, jotta lainatessaan vaikka 5000 euroa luotonantaja voi olla varma, että lainaaja ei joudu maksuvaikeuksiin ja pystyy lyhentämään lainaansa säännöllisesti.

Onko virtuaalisen luottokortin hakemisessa riskejä?

Hakeminen on täysin turvallista, joten hakija voi olla varma, että kaikki tiedot pysyvät luottamuksellisena. Rahoitusalalla toimivat yritykset ovat kaikki rekisteröityneet aluehallintaviraston ylläpitämään rekisteriin ja jotta rekisteröityminen on mahdollista tulee yrityksen pystyä todentamaan, että toiminta on turvallista ja hyvän lainatavan mukaista.

Alalla toimivia yrityksiä myös valvotaan tarkasti ja kuluttajien suojaksi on säädetty viime vuosina useita lakeja, jotka ovat entisestään parantaneet kuluttajien asemaa.

  Vakuudettomat 5000 euron kulutusluotot

Eli nyt kun on tärkeimmät asiat selvitetty, niin ei muuta kuin täyttämään hakemusta! Saat nopeasti ja helposti todella kätevän virtuaaliluottokortin, jonka maksimiluottoraja voi olla jopa viisi tuhatta euroa.

Samankaltaiset artikkelit