Lainaaheti.fi on kotimainen lainavertailupalvelu, jota kautta lainaa voi saada tililleen heti. Palvelu auttaa lainanhakijaa löytämään hänelle edullisimman lainatuotteen tällä hetkellä. Lainatarjoukset perustuvat asiakkaan omiin tietoihin, jotka asiakas kertoo lainahakemuksessa.

Kymmenien rahoitusyhtiöiden tarjoukset järjestykseen yhdellä hakemuksellaLainaaheti.fi arvostelu

Moni kuluttaja on tietoinen lainavertailupalveluista, mutta monelta on jäänyt piiloon monet niiden hyvistä puolista. Yksi tällainen usein unohdettu etu on se, että asiakkaan tarvitsee täyttää vain yksi hakemus. Lainavertailu kilpailuttaa kymmenien rahoitusyhtiöiden lainatuotteet asiakkaan täytettyä vain yhden hakemuksen.

Asiakas säästää siis huomattavasti myös aikaa käyttäessään lainavertailupalvelua. Lainaaheti.fissä lainahakemuksen täyttäminen vei testissämme noin 6 minuuttia. Kaikki kysymykset olivat selkeitä, joihin oli helppo vastata. Hakemuksessa kysyttiin perustietojen lisäksi myös esimerkiksi tulotaso. Asiakkaan tuloilla voikin olla suuri merkitys saatavan lainan suuruuteen sekä korkoon.

Lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta

Toinen lainavertailupalvelun usein unohdetuista hyödyistä on se, että hakemuksen täyttäminen on maksutonta. Lainanhakijan ei siis tarvitse maksaa mitään siitä, että palvelun avulla voi kilpailuttaa eri yhtiöiden lainatuotteet. Nykyisin on harvinaista saada enää mitään ilmaiseksi, mutta onneksi lainojen kilpailutus on maksutonta ainakin Lainaaheti.fissä.

Lainoja kilpailuttamalla voi säästää satoja tai jopa tuhansia euroja. Kun samaan aikaa kilpailuttaminen on ilmaista, lainanhakijan saama hyöty on melkoinen. Maksuttomuus perustuu siihen, että lainanmyöntäjät maksavat lainaa antaessaan lainavertailupalvelulle pienen korvauksen heidän suosittelustaan. Näin tässä yhtälössä kaikki voittavat. Lainanhakija saa edullisen lainan, lainavertailupalvelu saa korvauksen lainantarjoajan suosittelusta ja lainantarjoaja saa uuden asiakkaan.

Lainahakemuksen täyttäminen ilman sitoumuksia

Yksi helposti unohtuva etu on myös se, että lainahakemuksen voi täyttää ilman sitoumuksia. Lainaaheti.fissä voi täyttää lainahakemuksen ilman, että on velvoitettu sen jälkeen hyväksymään yhtäkään saamaansa lainatarjousta. Näin asiakkaalla on loppuun asti pelivaraa, eikä hänen tarvitse hyväksyä mitään sellaista, mihin ei ole 100 prosenttisen tyytyväinen.

Jos asiakas saa lainahakemuksen täyttämisen jälkeen hyväksytyn lainapäätöksen, saa hän sähköpostiinsa heti lainatarjouksia. Jos yksikään niistä ei miellytä, voi hän olla ottamatta lainkaan lainaa. Jos hän toisaalta on tyytyväinen saamaansa lainatarjoukseen, voi hän hyväksyä sen välittömästi sähköisesti.

  Lainasto kokemuksia

Lainarahaa heti käytettäväksi

Mikäli asiakas on tyytyväinen saamaansa lainatarjoukseen ja hyväksyy sen, rahoitusyhtiö voi siirtää rahat asiakkaalle jopa 15 minuutissa. Nopeudessa on kuitenkin rahoitusyhtiöiden välillä eroja. Joka tapauksessa lainarahan saaminen Lainaaheti.fin kautta sopii myös silloin, kun rahaa pitää saada heti.

Monestihan rahantarve tulee yllättäen ja äkillisesti. Jos esimerkiksi kallis kodinkone hajoaa ja tilalle on heti saatava uusi, rahaa pitäisi olla useita satoja euroja säästössä pahan päivän varalle. Moni suomalainen elää kuitenkin ilman tällaista säästöä, joten tilanne voi mennä hetkessä vaikeaksi. Myös sairastuminen ja lääkärissä käynti voi aiheuttaa äkillisesti tarvetta saada lainarahaa nopeasti.

Lainanhakija ei tarvitse takaajaa

Yksi Lainaaheti.fin tarjoamista eduista on se, että lainaa voi saada ilman takaajaa. Usein tämä etu unohdetaan netistä lainaa haettaessa. Takaajan saaminen voi olla joskus vaikeaa, vaikka hyviä ystäviä olisikin. Moni on nykyisin varovainen laittamaan nimeään niin sanottuun vekseliin.

Koska lainaa voi saada ilman takaajaa, lainapäätös on myös mahdollista saada nopeammin. Toisin sanoen lainapäätöksessä ei tarvitse ottaa lainkaan huomioon lainan takaajaa. Joskus lainaa on kuitenkin helpompi saada, jos käyttää takaajaa. Joskus lainan koron voi myös saada matalammaksi takaajan avulla. Takaaja hyväksyy sen, että jos lainanhakija ei kykene maksamaan lainaa sovitusti takaisin, takaaja hoitaa lainan takaisinmaksun.

Lainanottaja ei tarvitse vakuuksia

Yksi usein piiloon jäävistä eduista on myös se, että lainaa voi saada ilman vakuuksia. Saadakseen lainaa Lainaaheti.fin kautta, asiakkaan ei siis tarvitse asettaa lainalle omaa omaisuuttaan vakuudeksi. Tällä tavoin lainan ottaminen onkin riskittömämpää. Jos asiakkaalla tulee maksuvaikeuksia lainan lyhentämisen kanssa, ei rahoitusyhtiöllä ole silti mitään oikeuksia periä tämän omaisuutta.

Koska lainaa voi saada ilman vakuuksia, lainarahaa on mahdollista saada heti. Jos vakuuksia käytettäisiin, pitäisi niiden arvon määrittämiseen todennäköisesti käyttää hieman aikaa. Usein käytettyjä vakuuksia ovat esimerkiksi asunto, kesämökki ja auto. Parhaita vakuuksia ovat kaikki arvokas, minkä myös voi olettaa säilyttävän arvonsa luotettavasti.

  Fixura kokemuksia

Lainaa ei myönnetä kaikille

Millaisia heikkouksia sitten Lainaaheti.fistä löytyi testissämme? Mainittavan arvoinen asia on, että ihan kuka tahansa ei voi saada lainaa palvelun kautta. Hakijoille on asetettu kriteerejä, joita ovat varsinkin seuraavat:

Lainanhakijan pitää kertoa henkilötunnuksensa lainahakemuksessa, jotta hänen luottotietonsa voidaan tarkistaa. Tulojen ei tarvitse olla suuret, mutta jonkinlainen tulonlähde on oltava, että asiakas voi todistaa olevansa kykenevä maksamaan lainan kuukausierissä takaisin.

Nämä ehdot eivät ole Lainaaheti.fin itse keksimiä ehtoja, vaan ne ovat alan yleiset ehdot miten saada luotto. Laillisesti toimivat rahoitusyhtiöt eivät saa myöntää lainaa liian heppoisesti. Tällä tavoin voidaan välttää maksuvaikeuksiin ja sitä kautta muihinkin ongelmiin ajautuminen.

Nämä asiat ihmiset usein unohtavat lainaa hakiessaan

Sen lisäksi, että monet nettilainojen eduista jäävät huomaamatta, netistä lainaa hakiessa ihmiset usein myös unohtavat muutenkin useita tärkeitä seikkoja. Ihmiset esimerkiksi keskittyvät usein vain lainasummaan ja unohtavat vertailla korkoja ja muita lainan kuluja, kuten nostokuluja ja tilinhoitomaksuja. Lainan todellinen vuosikorko kuvaa lainan kokonaiskustannuksia ja se tulisi aina tarkistaa. Lainaaheti.fi näyttää todellisen vuosikoron lainatarjouksessa selkeästi.

Toinen asia, mihin ei usein kiinnitetä huomiota, on se, että onko kyseessä tasaerälaina, annuiteettilaina, tasalyhenteinen laina vai jokin muu lyhennystapa. Lyhennystapa vaikuttaa kuukausittaiseen maksuerään ja lainan kokonaiskustannuksiin. Asuntolainaa haettaessa tähän muistetaan usein kiinnittää huomiota, mutta pienempiä kulutusluottoja haettaessa tämä usein unohdetaan.

Ota ehdot ja lainanmyöntäjän luotettavuus huomioon

Lainasopimuksen pieni präntti kannattaisi aina lukea huolellisesti. Siinä saattaa olla ehtoja, jotka voivat vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin tai takaisinmaksun joustavuuteen. Toisaalta siinä saatetaan kertoa myös lyhennysvapaista kuukausista ja muista asiakkaalle tarjolla olevista eduista.

  Ostosraha kokemuksia

On myös hyvä yhä pitää mielessä, että kaikki netissä toimivat lainanmyöntäjät eivät ole luotettavia. Olisi hyvä tapa varmistaa, että lainanmyöntäjä on rekisteröitynyt ja sillä on tarvittavat luvat toimia. Jos rahoitusyhtiö toimii Suomen Finanssivalvonnan alaisuudessa, voi sen toimintaan välittömästi luottaa aivan eri tavalla, kuin yhtiöiden, jotka eivät toimi Finanssivalvonnan alaisuudessa. Lainaa hakiessa pitäisi aina myös arvioida omaa maksukykyä realistisesti ja jättää pientä pelivaraa huonojen päivien varalle.

Yhteenveto

Lainaaheti.fi on uusi laina, joka tarjoaa asiakkailleen nopean ja vaivattoman tavan hakea lainaa verkossa. Palvelu on suunnattu erityisesti niille, jotka tarvitsevat pikaisesti rahoitusta yllättäviin menoihin tai haluavat yhdistää olemassa olevia lainojaan. Lainaaheti.fi:n vahvuus on sen selkeä ja käyttäjäystävällinen verkkosivusto, joka mahdollistaa lainahakemuksen täyttämisen muutamassa minuutissa. Lainapalvelu tarjoaa joustavia lainasummia ja takaisinmaksuaikoja, joten asiakkaat voivat räätälöidä lainan omien tarpeidensa mukaan. Lainatarjousten vertailu on tehty helpoksi, ja asiakas voi saada lainapäätöksen nopeasti. Lainaaheti.fi:n kautta haettavat lainat ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja, ja korkotaso on markkinoiden keskitasoa. Voit hakea niin kulutusluottoa, remonttilainaa, autolainaa kuin joustoluottoa – tai monia muita lainatuotteita. Asiakaspalvelu on yksi Lainaaheti.fi:n vahvuuksista. Palvelu tarjoaa asiantuntevaa neuvontaa ja tukea laina-asioissa, mikä lisää luottamusta palvelua kohtaan. Lisäksi lainapalvelu on sitoutunut vastuulliseen lainaamiseen, mikä tarkoittaa, että lainatarjoukset räätälöidään asiakkaan maksukyvyn mukaisesti. Kokonaisuutena Lainaaheti.fi on luotettava ja asiakaslähtöinen lainapalvelu, joka sopii erinomaisesti niille, jotka arvostavat nopeutta ja helppoutta lainanhakuprosessissa. Palvelun läpinäkyvyys ja asiakaspalvelun laatu tekevät siitä varteenotettavan vaihtoehdon lainamarkkinoilla.

Samankaltaiset artikkelit