Mistä löytyy halvin pikalaina jos ikää on mittarissa vasta 18 vuotta? Me olemme listanneet kaikki parhaat vippipaikat, joiden kautta irtoaa pikavippi 18-vuotiaalle helposti ja nopeasti ilmaisella verkkohakemuksella. Pikalainavaihtoehtoja 18-vuotiaille ei ole kovinkaan paljon, mutta vaihtoehdot ovat sitäkin parempia. Voit myös saada melko suuria lainoja 18-vuotiaalle yksityisiltä luotonmyöntäjiltä, meidän kauttamme on mahdollista saada enintään 5000 euron lainaa ja lainavaihtoehdot alkavat 20 eurosta. Katso myös halvin pikavippi.

 

Euroloan

EuroloanEuroloan on pitkään alalla toiminut luotonmyöntäjä, jolta löytyy yli 5 vuoden kokemus pikalainan ja kulutusluoton myöntämisestä. Yhtiön kautta voit avata itsellesi luottotilin, jonka kautta on mahdollista tehdä rajattomasti nostoja 100-5000 euron väliltä mihin kellon aikaan tahansa. Maksuaikataulu on hyvin joustava, kuten on myös Euroloanin lainapalvelukin – kaikki toimii moitteettomasti ja hinnat ovat varsin kilpailukykyisiä. Voit hakea lainaa verkosta ja lainahakemus käsitellään nopeasti. Kun laina on hyväksytty sinulle, voit tehdä nostoja rajattomasti aina 5000 euroon asti – mihin kellon aikaan tahansa. Pääset tutustumaan Euroloaniin lisää alapuolella olevasta linkistä.

Hae Euroloanilta

 

Pikavippi.fi

Pikavippi.fiPikavippi.fi on ainoa laatuaan, sen kautta voit nimittäin hakea 100-300 euron pikalainaa 1-6 kuukauden maksuajalla.  Se on toiminut markkinoilla vippien alusta alkaen ja on ehdottomasti yksi luotettavimmista luottoyhtiöistä. Palvelu on nopeaa ja voit pistää hakemuksen netin kautta eteenpäin kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Saat vastauksen nopeasti ja vipin heti tilillesi. Tutustu ja tilaa jo tänään.

Hae Pikavippi.fi palvelusta

 

Omalaina.fi

OmalainaOmalainalta saat 100 – 15000 euron vippiä/lainaa 1-5 vuoden maksuajalla. Näin ollen Omalaina sopii vaihtoehdoksi useimmille vaihtoehdoksi vippipaikkaa valittaessa. Vippisi saat luonnollisesti ilman takaajia tai vakuuksia aina 3000e asti. Omalaina kilpailuttaa lainahakemuksesi eri rahoitusyhtiöillä ja tarjoaa Sinulle niistä edullisimman vaihtoehdon. Tämän palvelun käyttö on asiakkaalle ilmainen. Halutessasi voit myös pitää maksuvapaan kuukauden.

Hae Omalaina.fi palvelusta

 

Mistä pikavippi 18v?

Mistä sitten löytyy kaikista halvin pikavippi 18v – jokainen yläpuolella oleva yhtiö on erittäin edullinen ja kaikin puolin hyvä vaihtoehto jos olet etsimässä pikalainaa. Eli ei muuta kuin tutustumaan valikoimaan ja valitsemaan se kaikista paras vaihtoehto.

 

Vippaaminen on nykyään helppoa ja halpaa – kiitos korkokattoasetuksen hintojen romahduksen

Vipin hakeminen on nykyään helppoa ja sitä se on itse asiassa ollut jo useamman vuoden verran.

Netin kautta lainaaminen on mullistanut lainamarkkinat totaalisesti ja se on laskenut ihmisten kynnystä lainaamiselle. Tämä on ollut kaikin puolin positiivista, vaikkakin sillä on myös miinuspuolensa.

Turhia lainoja otetaan yhä tänäkin päivänä aivan liikaa, verkkolainaaminen on niin helppoa ja nopeaa, että ihmiset eivät aina välttämättä mieti mitä seurauksia lainaamisesta yli omien varojen voi seurata. Joka tapauksessa vippien hinnat ovat suorastaan romahtaneet ja kiskurihinnat ovat historiaa, pikalainojen vertailu keskenään onnistuu huomattavasti helpommin kun ei enää tarvitse kahlata läpi yli 150 pikavippifirmaa.

Yritysten määrä on laskenut reilusti ja yli 100 vippiyhtiötä on lopettanut toimintansa kesän ja syksyn aikana, tällä hetkellä (2014 Syyskuu) niitä on jäljellä 72 kappaletta. Myös vippien hinnat ovat tasoittuneet, siten että erot ovat enää hiuksenhienoja ja kyse on vain eurosta tai parista kun ennen näissä oli huimia, jopa kymmenien eurojen eroja vaikka kyseessä oli vain muutamien satasten pikalaina. Muutos on siis ollut lainatuotteiden kuluttajille erittäin positiivinen ja vipin takaisin maksaminen ei pitäisi enää olla niin suuri ongelma kuin mitä se oli ennen.

 UPDATE Syyskuu 19th, 2014: Artikkeli päivitetty ajan tasalle